Fire Atelier Zitron la KreativShop.ro

Atelier Zitron de la KreativShop.roDorim sa va prezentem niste fire absolut deosebite. Deosebite in primul rand datorita faptului ca materia prima devine din ferme ecologice din Australia si Noua Zeelanda. Deosebita apoi prin structura si prin culorile impresionante.
Cand putem spune despre un fir ca este de calitate superioara?
Designeri de modele dantelate afirma ca firma Atelier Zitron produce cele mai bune fire pentru dantela.

Materia prima folosita la fabricarea firelor provine din ferme controlate din Australia si Noua Zeelanda.
Firma Atelier Zitron a primit Certificarea de categoria I, conform standardelor Öko Tex Standard 100, care garanteaza faptul ca pe tot procesul de fabricatie s-au respectat regulile de protectia mediului, nu au folosit chimicale nocive mediului. Datorita procesului de fabricatie ecologic, se folosesc cu 25% mai putine vopsele la vopsirea firelor. Acaesta tehnologie se aplica atat la fabricarea firelor luxoase cum este Unisono dar si la firele clasice cum este Trekking. Tot procesul de fabricatie este monitorizat conform standardelor ecologice din Germania, incepand de la procurarea lanurilor pana la sculurile deja etichetate.

Toate firele Atelier Zitron provin din Germania.
Paleta firelor Atelier Zitron contine fire deosebite cum este Unisono care este tratat cu ulei de ioioba si aloe vera. Calitatile de ingrijire ale acestor uleiuri se pot simti nu numai la purtarea pieselor create din acest fir ci si în timpul tricotatului, va va ingriji manutele :) Aceste calitati se pastreaza pana la 50 de spalari. Si inca nu am vorbit de firele vopsite manual cu este Trekking hand art sau Filigran care ne incanta cu o explozie de culori nevazute pana acum.

Hai sa le vedem pe rand fiecare fir Atelier Zitron:
Firele de tricotat Unisono sunt tratate cu ulei de ioioba si aloe vare, uleiuri care ingrijesc piele in timpul purtarii hainelor tricotate din acest fir. Dar nu numai atat, ne ingrijeste si mainile in timpul tricotatului. Aceste uleiuri se pastreaza in fir pana la 50 de spalari.

fire Atelier Zitron Unisono

Maestri vopsitului pentru firele Trekking handart au creat aceste combinati incerdibile, pe care nu le-am intalnit nicari pana acum. Mereu ne incinta cu combinatii coloristice minunate. Unele fire Trekking sunt denumite dupa niste locatii din lume, si e greu de spus daca locul a inspirat vopsirea sau culorile create au dat idei pentru denumire. Firele Trekking Handart sunt vopsite manual si nu veti gasi doua sculuri complet identice.

fire Atelier Zitron Trekking handart

Firele de tricotat Mistral au proprietati premium, fire care sunt tratate cu ulei de lavanda fara miros si compozitie tweed unic.
Lavanda este una dintre cele mai vechi lante medicinale cu beneficii multiple. Hainele create din firul Mistral isi fac efectul calmant si ingrijitor asupra corpului fara sa simtim mirosul plantei.Dar unicitatea firelor Mistral este dat nu numai de continutul de ulei de lavanda ci si de compozitia tweed unica, compozitie creata pentru firma Atelier Zitron. Baza este lana merino incredibil de moale in culori fantastice.

fire Atelier Zitron Mistral

Despre firele Filigran Lace no1 creatori de modele dantelate au afirmat ca " Firma Atelier Zitron produce cele mai bune fire pentru modele dantelate".

Avem de a face cu fire de tricotat incredibil de moi cu luciu matasos pentru cele mai delicate dantele, disponibil in varianta uni si policolor vopsit manual.

fire Atelier Zitron Filigran lace no1

Si la final un fir efect cate va va cuceri privirea.
Firele de tricotat Blick Fang - sunt adevărate creaţi de artă plastică!

Domnul Zitron, proprietarul fabricii Zitron initial era artist. Prin firele create de firma atelier Zitron el isi duce mai departe profesia de artist.. El isi imagineaza ce fire doreste, atat in privinta structurii cat si in privinta culorilor. Iar colegi lui, care sunt foarte priceputi in domeniul industriei textile vin cu soluti pentru ca visele domnului Zitron sa devina realitate.

Firele Blick Fang putem numi linistit adevarate creatii artistice, deoarece atat structura cat si culorile sunt unice. Pe firele usoare de lana merino au creat bobite, dand astfel unicitate structurii firului. Iar culori in asa masura reda cate un sentiment cum numai un artist poate sa faca.

fire Atelier Zitron Blick fang

Nu degeaba a primit si numele Blick fang, care poate fi tradus prin: iti cucereste privirea. Pur si simplu nu poti sa iei ochii de pe el, dar nici mana, dupa ce o data l-ai atins.

Cu aceste fire minunate va invitam in webshop si va dorim navigare placuta!
Echipa KreativShop.ro

____________________________________________________________
www.KreativShop.ro
magazin virtual operat de: Gajdos JC Csilla PFA
CUI: RO27510761, Nr.ord.Reg.Com: F30/1037/2010
str. Jokai Mor nr.5, loc. Paulesti, jud. Satu Mare
Tel: 0747-298.293   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ____________________________________________________________Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cauta

Autenficare / Inregistrare