Avantajele tricotatului in viața pasionaților de produse hand-made

Avantajele tricotatului in viața pasionaților de produse hand-made

Fire de tricotat ieftineTricotatul este o activitate plăcută care poate fi făcută oriunde – în stația de autobuz, în sala de așteptare a unui cabinet medical, în propria sufragerie sau chiar în natură. Compania de origine italiană Lano Gatto produce fire de tricotat și fire de croșetat de înaltă calitate, rezistente și ușor de manevrat astfel încât oricine dorește să se apuce de această activitate poate utiliza din start materiale de foarte bună calitate. În plus, pe lângă ușurința cu care oricine poate tricota, există numeroase alte avantaje pentru cei care transformă aceasta activitate în hobby sau chiar într-o afacere:

 

Citește mai departe: Avantajele tricotatului in viața pasionaților de produse hand-made

Tricotatul este un hobby potrivit tuturor

 

Lana GattoTricotatul a apărut în urmă cu sute de ani din nevoia oamenilor de a se acoperi cu haine călduroase, moi și ușor de produs folosind ca materie primă blana oilor pe care le creșteau în gospodărie. Cu timpul, mai cu seamă în ultimii zeci de ani, această ocupație s-a transformat din necessitate în hobby sau pasiune. Chiar dacă găsim produse tricotate în toate magazinele la prețuri accesibile, multe persoane adoră încă să își creeze propriile articole de îmbrăcăminte și să se relaxeze în timpul procesului creativ. Avantajele acestei pasiuni conform specialistilor de la Kreativshop.ro și motivele pentru care are atât de mulți fani în întreaga lume sunt multe :

Citește mai departe: Tricotatul este un hobby potrivit tuturor

Materiale patchwork ieftine si frumoase

Patchwork-ul si quilting-ul au fost ambele practicate ca meserii decorative si practice, de secole. Popularitatea lor a fluctuat in functie de schimbarile in societate si stiluri, resursele disponibile si statutul social al producatorului.


Printr-o istorie bogata si interesanta crafturile au devenit populare, relevante si practicate pe scara larga in secolul 21, bazandu-se pe abilitatile traditionale si experimentarea unor tehnici artistice contemporane.
Transformati-va proiectele cu ajutorul

Citește mai departe: Materiale patchwork ieftine si frumoase

5 ani garantie la masinile de cusut Brother

Doriti sa tineti pasul cu evolutia rapida a tendintelor modei? Doriti sa salvati bani in plus? Vreti sa fiti creative si sa va folositi propriile abilitati pentru a crea lucruri minuntae? Atunci, probabil, aveti nevoie de o masina de cusut. 
Unii oameni, pur si simplu, iubesc sa isi creeze propriile haine folosind modele si idei proprii. Unii sunt pasionati de crafturi, in timp ce unii investesc in masini de cusut pentru a incepe o afacere. Detinerea unei masini de cusut este o investitie foarte

Citește mai departe: 5 ani garantie la masinile de cusut Brother

KreativShop.ro - Merceria ta online!

Sarbatorile se apropie, iar cadourile personalizate sunt cele mai frumoase daruri. Daca le pregatesti chiar cu mainile tale, atunci vor aduce si mai multa bucurie celor dragi. Pentru toate acestea ai nevoie de o mercerie online de unde sa-ti poti alege toate accesoriile care iti sunt necesare.

KreativShop.ro este exact merceria online pe care o cauti. Peste 10.000 de produse sunt disponibile la orice ora din zi si din noapte pe site, astfel ca este aproape imposibil sa iti doresti ceva si sa nu gasesti, de la fire de orice fel, la panglici, instrumente de tricotat si crosetat pana la masini de cusut ori accesorii pentru patchwork.

Citește mai departe: KreativShop.ro - Merceria ta online!

TVA cadou

In perioada 07-11 mai 2014, oferim 24% reducere la mii de repere disponibile in magazinul KreativShop.ro. Cauta produsele semnalate special cu reducerea de 24%!

www.kreativshop.ro


TVA Cadou la KreativShop.ro

Pagina 1 din 3

Cauta

Autenficare / Inregistrare