Cum sa utilizam banda de alergat in 5 pasi

Banda de alergat este alternativa cea mai potrivită dacă dorim să înlocuim alergatul în parc cu o activitate sportivă care să ne ofere aceleaşi beneficii. Principalul avantaj al unei benzi de alergat este că poate fi utilizată în orice moment, chiar şi de acasă, fără a fi afectaţi vreodată de condiţiile meteo.

 

Mai întâi, optaţi pentru modelul dorit în funcţie de preferinţele şi cerinţele voastre. Oferta de benzi de alergat este variată, incepand de la benzi de alergare magnetice, pana

Citește mai departe: Cum sa utilizam banda de alergat in 5 pasi

4 motive pentru a alege o bicicleta fitness

Bicicleta fitness este un aparat care poate fi utilizat cu uşurinţă atât în mod profesional, cât şi casnic, fără a fi afectaţi de condiţiile meteo. Performanţa acestui aparat este vizibilă, fiind recomandată oricărei persoane care îşi doreşte un fizic de invidiat, mereu în formă.

 

Cu toate că bicicleta fitness a devenit din ce în ce mai populară în rândul oamenilor, ce motive am avea să achiziţionăm un astfel de aparat fitness? Pentru acest lucru, vă oferim 4 motive care să vă

Citește mai departe: 4 motive pentru a alege o bicicleta fitness

4 beneficii ale unei biciclete eliptice

Bicicleta eliptica este un aparat staţionar care ne ajută să ne menţinem în formă şi să slăbim într-un timp scurt. În orice anotimp din an, acest aparat fitness poate fi partenerul vostru cel mai bun în dorinţa de a slăbi sănătos şi frumos.

 

Fie că este utilizată la sala de fitness sau chiar în interiorul casei noastre, bicicleta eliptica prezintă numeroase beneficii pentru orice persoană care îşi doreşte să fie în permanenţă în formă. Haideţi să descoperim principalele

Citește mai departe: 4 beneficii ale unei biciclete eliptice

Masina de facut paine BM 900 Al este marele castigator al testului VIP!

Asociația Consumatorilor din Slovenia (SCA) a testat 10 aparate de făcut paine fabricate de diversi producători printer care si modelul Gorenje BM 900 AL ,acesta trecand peste toate probele invingator. Produsul castigator s-a detasat cu un scor de 4.2 (dintr-un maxim de 5.5) primind astfel recomandarea celor de la SCA.


Juriul a urmat instructiunile și retetele producatorilor și a evaluat aspectul și forma painii (ovala sau rotunda), greutatea, dimensiunile și textura crustei. Modelul

Citește mai departe: Masina de facut paine BM 900 Al este marele castigator al testului VIP!

Sistemul TwinTech® FrostFree de la Electrolux

Combinele frigorifice Electrolux dotate cu sistemul TwinTech® FrostFree asigura climatul ideal pentru alimentele tale

combina frigorifica rosieCombinele frigorifice din gama Inspiration de la Electrolux dispun de o tehnologie special dezvoltata pentru pastrarea prospetimii fructelor, legumelor, lactatelor sau a carnii pentru un timp indelungat. Electrolux detine peste 90 de ani de experienta in crearea echipamentelor profesionale pentru cei mai renumiti bucatari-sef din Europa, iar acum aduce tehnologia exclusivista utilizata de acestia in confortul casei tale.

Tehnologia se bazeaza pe TwinTech® FrostFree: doua sisteme de racire separate, precum si doua fluxuri de aer separate care deservesc frigiderul si congelatorul independent unul de celalalt. Aceasta inovatie pe care combinele frigorifice Electrolux FreshPlus o au in dotare, te ajuta sa depozitezi alimentele la temperatura si umiditatea optime, astfel incat sa se mentina proaspete cu pana la sapte zile mai mult. Tu iti poti face cumparaturile mai rar si in cantitati mai mari, fara a te ingrijora ca alimentele se vor altera intr-un timp foarte scurt.

Citește mai departe: Sistemul TwinTech® FrostFree de la Electrolux

Fire Atelier Zitron la KreativShop.ro

Atelier Zitron de la KreativShop.roDorim sa va prezentem niste fire absolut deosebite. Deosebite in primul rand datorita faptului ca materia prima devine din ferme ecologice din Australia si Noua Zeelanda. Deosebita apoi prin structura si prin culorile impresionante.
Cand putem spune despre un fir ca este de calitate superioara?
Designeri de modele dantelate afirma ca firma Atelier Zitron produce cele mai bune fire pentru dantela.

Citește mai departe: Fire Atelier Zitron la KreativShop.ro

Cauta

Autenficare / Inregistrare