Sistemul TwinTech® FrostFree de la Electrolux

Combinele frigorifice Electrolux dotate cu sistemul TwinTech® FrostFree asigura climatul ideal pentru alimentele tale

combina frigorifica rosieCombinele frigorifice din gama Inspiration de la Electrolux dispun de o tehnologie special dezvoltata pentru pastrarea prospetimii fructelor, legumelor, lactatelor sau a carnii pentru un timp indelungat. Electrolux detine peste 90 de ani de experienta in crearea echipamentelor profesionale pentru cei mai renumiti bucatari-sef din Europa, iar acum aduce tehnologia exclusivista utilizata de acestia in confortul casei tale.

Tehnologia se bazeaza pe TwinTech® FrostFree: doua sisteme de racire separate, precum si doua fluxuri de aer separate care deservesc frigiderul si congelatorul independent unul de celalalt. Aceasta inovatie pe care combinele frigorifice Electrolux FreshPlus o au in dotare, te ajuta sa depozitezi alimentele la temperatura si umiditatea optime, astfel incat sa se mentina proaspete cu pana la sapte zile mai mult. Tu iti poti face cumparaturile mai rar si in cantitati mai mari, fara a te ingrijora ca alimentele se vor altera intr-un timp foarte scurt.

Atunci cand sunt depozitate corect in combina frigorifica Electrolux TwinTech® FrostFree, fructele si legumele se mentin proaspete pentru mai mult timp. Teste realizate de catre Institutul Fresenius GmbH din Germania au aratat ca, in cazul unor fructe precum capsunele, continutul de Vitamina C nu se diminueaza nici macar dupa 10 zile de depozitare. In plus, nu vei mai fi nevoit sa alegi tu setarile de temperatura, iar consumul de energie va fi unul minim, in mod constant.

Un alt beneficiu oferit de sistemele de racire separate consta in eliminarea transferului de mirosuri intre frigider si congelator. Astfel, nu te vei mai confrunta cu problema „imprumutului” de mirosuri intre alimente si vei savura doar aroma lor naturala.

Aceste combine frigorifice le gasiti pe Debo.roAdaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cauta

Autenficare / Inregistrare