Termeni si conditii de utilizare

Termeni si  Conditii de utilizare eComDir.ro

Utilizând serviciile oferite de eComDir.ro, publicat la adresa http://www.ecomdir.ro, sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu oricare termen sau conditie, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile eComDir.ro în nici un scop. 

Speram sa oferim servicii de calitate cu ajutorul acestui director celor care doresc sa isi promoveze propiul site sau propria afacere prin inscrierea in acest director.

Informatiile continute în cuprinsul site-ului ecomdir.ro sunt oferite în scop personal!

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Propunerea unui magazin On-line sau firma de servicii e-commerce
Editorii eComDir.ro pot sa schimbe încadrarea într-o categorie, sa modifice titlul, descrierea, locul de desfasurare al activitatii sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara notificare prealabila.


Solicitarea de eliminare a unui site.
Eliminarea listarii unui site poate fi facuta doar de catre persoana care a facut propunerea, pe baza adresei email corespondenta (informatii confidentiale) sau de catre editorii eComDir.ro, in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. 

Ne rezervam dreptul de a nu include toate siteurile trimise.
Nu vor fi acceptate siteuri:
- cu un continut ce nu respecta legile in vigoare
- fara continut sau continut foarte putin
- in constructie
- care abordeaza tehnici black SEO
- care fac redirect catre alt domeniu
- siturile cu continut majoritar in alte limbi, fara continut in romana

Publicarea de articole pe site-ul eComDir.ro
Pentru a publica articole de promovare despre businessul dvs este necesar introducerea unui link sau banner reciproc pe site-ul dvs. Puteti alege aici un model de banner sau link.
Editorii eComDir.ro isi rezerva dreptul de a publica sau nu un articol. Articolele trebuie sa aiba o lungime de minim 100 caractere. 
Este interzis publicarea articolelor cu incalcarea unui drept de autor, materiale protejate de marca, amenintari, abuz, hartuire, continut pentru adulti, pornografie, continut sexual sau obscen, activitati ilegale, hacking, cracking, warez. 

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Publicitate si legaturi cu alte situri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Aceste conditii pot fi modificate de catre administratorii eComDir.ro la anumite intervale, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor sau o acceptare prealabila de catre acestia. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.